Plan je fietsvakantie

Fietsen in Vlaanderen

Stippel je fietsvakantie uit via de icoonroutes.

Stippel je fietsvakantie uit. Klik je startpunt aan op de gewenste icoonfietsroute en stippel vervolgens je fietsvakantietraject uit met een simpele muisklik. De icoonfietsrouteplanner volgt automatisch de trajecten van de icoonfietsroutes. Om af te wijken van de icoonfietsroutes kies je in het menu voor de optie 'knooppunten'. Via de optie 'vrij plannen' kan je ook plannen tussen de knooppunten. Het gewenste start- of eindpunt kan je terugvinden op de kaart via 'zoek plaats...'

Voeg je logies toe aan je fietsvakantieroute: zoom in op de kaart, klik op het logiesicoontje en voeg het gewenste logies toe aan je route. 

Exporteer je fietsvakantieroute als GPX of print ze uit. In het specifieke icoonroute formaat wordt naast een overzichtskaart ook de volgorde van de gekozen icoonroutes vermeld a.d.h.v. de icoonroutewegwijzers. Indien je afwijkt van de icoonroute via het knooppuntennetwerk worden ook de knooppunten vermeld. Op de laatste pagina vind je het overzicht van de logies die je selecteerde.